Skip to main content
Support
Event

Законодавче забезпечення демократії в Україні

2 вересня 2011 р. відбувся круглий стіл на тему: «Законодавче забезпечення демократії в Україні», організований спільно Інститутом законодавства Верховної Ради України та Київським офісом Інституту Кеннана і Київським клубом «Переосмислюючи демократію: XXI століття». Цей круглий стіл став першим заходом, проведеним у рамках співробітництва Інституту законодавства та Київського клубу «Переосмислюючи демократію: XXI століття», який було засновано у 2010 році Київським офісом Інституту Кеннана, Інститутом філософії НАН України та НУО «Київське братство» за підтримки Посольства Франції в Україні та Фонду Джорджа Ф. Кеннана з метою обговорення проблем, пов’язаних з розвитком демократії в сучасному світі, та, зокрема, викликів, яких зазнає демократія на пострадянському просторі.

Date & Time

Friday
Sep. 2, 2011
3:00am – 6:00am ET
Get Directions

Overview

2 вересня 2011 р. відбувся круглий стіл на тему: «Законодавче забезпечення демократії в Україні», організований спільно Інститутом законодавства Верховної Ради України та Київським офісом Інституту Кеннана і Київським клубом «Переосмислюючи демократію: XXI століття».

Цей круглий стіл став першим заходом, проведеним у рамках співробітництва Інституту законодавства та Київського клубу «Переосмислюючи демократію: XXI століття», який було засновано у 2010 році Київським офісом Інституту Кеннана, Інститутом філософії НАН України та НУО «Київське братство» за підтримки Посольства Франції в Україні та Фонду Джорджа Ф. Кеннана з метою обговорення проблем, пов’язаних з розвитком демократії в сучасному світі, та, зокрема, викликів, яких зазнає демократія на пострадянському просторі.

У роботі круглого столу взяли участь представники Інституту законодавства, зокрема директор Інституту, член-кореспондент НАН України Копиленко О. Л., в.о. завідуюча відділом європейського права та міжнародної інтеграції, к.ю.н., доцент Київець О. В., головний консультант відділу теорії та практики законотворчої діяльності, д.ю.н. Сліденко І. Д. молодші наукові співробітники та аспіранти інституту, а також Директор Київського представництва Інституту Кенанна к.ф.н. Пилинський Я.М., к.ф.н. Бауман Ю.А. та Малеєв К.С.

Учасники обговорили широке коло питань, пов’язаних із розвитком демократії у сучасному світі та правовим забезпеченням цього процесу.

За результатами круглого столу було запропоновано започаткувати спільний проект, спрямований на законодавче забезпечення боротьби з корупцією, оскільки саме корупція є тим деструктивним явищем, яке перешкоджає демократичному розвитку суспільства.

Учасники семінару висловили сподівання щодо подальшої співпраці державних та громадських інституцій у напрямку формування ефективного та стабільного законодавства, що забезпечуватиме демократичний розвиток країни.

Tagged

Thank you for your interest in this event. Please send any feedback or questions to our Events staff.