Skip to main content
Support
Event

Регіональні виміри української революції

29 квітня 2014 року відбувся експертний круглий стіл на тему «Регіональні виміри української революції». Захід було проведено у рамках проекту «Демократія як запорука безпеки: криза безпеки в Україні», що фінансується Програмою публічної дипломатії НАТО та Інститутом Кеннана Міжнародного центру підтримки науковців ім. Вудро Вілсона.

Date & Time

Tuesday
Apr. 29, 2014
3:00am – 6:00am ET
Get Directions

Overview

29 квітня 2014 року відбувся експертний круглий стіл на тему «Регіональні виміри української революції». Захід було проведено у рамках проекту «Демократія як запорука безпеки: криза безпеки в Україні», що фінансується Програмою публічної дипломатії НАТО та Інститутом Кеннана Міжнародного центру підтримки науковців ім. Вудро Вілсона. Під час круглого столу було обговорені події в Україні з початку 2014 року та їх регіональні особливості.

У круглому столі брали участь випускники Інституту Кеннана: Олександр Фісун, професор Харківського національного університету; Сергій Федуняк, професор Чернівецького національно університету; Наталія Мусієнко, провідний науковий співробітник Інституту проблем сучасного мистецтва; Катерина Смаглій, консультант Європейського фонду за демократію; Володимир Дубовик, доцент Одеського національного університету. Крім того у круглому столі взяли участь експерти: Олексій Крисенко, доцент Харківського національного університету; Костянтин Малєєв, провідний науковий співробітник Інституту філософії НАН України; Ярослав Пилинський, директор Київського офісу Інституту Кеннана.

Учасники круглого столу обмінялися думками про причини та можливі наслідки діяльності відцентрових та доцентрових політичних рухів у Східному, Південному , Західному регіонах України, обговорили роль місцевих еліт у подоланні політичної кризи в Україні та особливості їх діяльності в умовах зовнішнього політичного та економічного тиску з боку влади Росії.

Tagged

Thank you for your interest in this event. Please send any feedback or questions to our Events staff.